Extratereştrii chiar ne-au vizitat!

FBI a publicat mii de pagini de investigaţii cu privire la „farfuriile zburătoare” pe un site de resurse numit „The Vault”. Printre acestea, se află şi un memo al agentului special Gay Hottel către directorul FBI, care conţine detalii şocante din investigaţiile sale.

5 afișări
Imaginea articolului Extratereştrii chiar ne-au vizitat!

Extratereştrii chiar ne-au vizitat!

Agentul îşi informează şeful că, din discuţiile avute cu un investigator al US Air Force, "trei aşa-numite farfurii zburătoare au fost ridicate din New Mexico" între 1947 şi 1950. Acestea aveau o formă circulară şi fiecare era ocupată de către trei "umanoizi sub un metru înalţime, îmbrăcaţi în costume cu o textură metalizată, foarte fină". Costumaţia umanoizilor era asemănătoare cu cea a piloţilor de încercare. Numele informatorului din US Air Force era dat în clar, dar pe memo-ul publicat, a fost cenzurat. Cauza prăbuşirii acestor aparate de zbor era pusă pe seama radarelor foarte puternice pe care Aviaţia le avea în zonă şi care interferaseră cu sistemul de ghidare al navelor.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici