Fabuloasa reşedinţă de 4,5 milioane de euro a lui Rooney: cinema, mini-stadion şi piscină interioară

Considerat cel mai bun produs al fotbalului englez în ultimii 10 ani, Wanye Rooney e plătit pe măsură la Manchester şi trăieşte o viaţă de vis alături de soţia sa Coleen, iar presa din Anglia a publicat astăzi imagini cu "palatul" său din Cehshire.

186 afișări
Imaginea articolului Fabuloasa reşedinţă de 4,5 milioane de euro a lui Rooney: cinema, mini-stadion şi piscină interioară

Fabuloasa reşedinţă de 4,5 milioane de euro a lui Rooney: cinema, mini-stadion şi piscină interioară (Imagine: Prosport.ro)

Potricit Prosport.ro, A costat 4.5 milioane de euro şi vine să completeze seria de locaţii de lux deţinute de atacantul englez. Pe lângă această vilă, Rooney mai are o casă de 5 milioane de euro în Barbados şi un super-apartament în Florida.

Actuala locuinţă a lui Rooney a mai păstrat doar fundaţia din 1930, în rest fiind reconstruită pentru a le satisface toate dorinţele soţilor Rooney.

În prezent, Wayne şi Coleen au acces la un cinema interior, o mini grădină botanică, teren de sport şi multe statui. Evident, nu lipsesc plasmele, o piscină interioară imensă cu vestiare complet echipate şi un jacuzzi.

Află ce mai are acasă la el Rooney pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici