Falimentul bate la uşa Ştiinţei! Guvernul nu i-a salvat pe olteni, mai au 9 zile să-şi achite datoriile

Cluburile cu datorii din Liga I s-au bucurat degeaba după ce Guvernul a adoptat duminică o ordonanţă de urgenţă care permite reeşalonarea datoriilor. Viorel Duru spune că decizia Executivului a venit prea târziu.

3 afișări
Imaginea articolului Falimentul bate la uşa Ştiinţei! Guvernul nu i-a salvat pe olteni, mai au 9 zile să-şi achite datoriile

Falimentul bate la uşa Ştiinţei! Guvernul nu i-a salvat pe olteni, mai au 9 zile să-şi achite datoriile

Majoritatea echipelor din Liga I au aşteptat cu sufletul la gură adoptarea ordonanţei de urgenţă care permite reeşalonarea datoriilor pe următorii cinci ani. Însă, conform oficialilor FRF, Guvernul s-a mişcat prea încet pentru ca echipele să poată beneficia de această facilitate care permite obţinerea licenţei pentru sezonul viitor.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici