"Filiera Slobozia" a castigat 500.000 de euro din bilete de avion piratate

Cel putin 200 de persoane din toata tara au cumparat bilete de avion procurate prin frauda online de catre reteaua de hackeri descoprita la Slobozia.

7 afișări
Imaginea articolului "Filiera Slobozia" a castigat 500.000 de euro din bilete de avion piratate

"Filiera Slobozia" a castigat 500.000 de euro din bilete de avion piratate

Cele mai multe bilete au fost emise de catre companii aeriene low-cost, dar si operatori cu traditie, precum KLM sau Air France, care au transportat multi dintre beneficiarii serviciilor acestor pirati online.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici