Fix un an de la “Mihaela, dragostea mea”. Geoană explică de ce l-a vizitat pe Vîntu

Fostul preşedinte al PSD susţine, într-un interviu postat pe site-ul său, că în campania prezidenţială s-a dus la Sorin Ovidiu Vîntu deoarece avea informaţii că Traian Băsescu primise întrebările pe care urma să i le pună moderatorul Robert Turcescu.

7 afișări
Imaginea articolului Fix un an de la “Mihaela, dragostea mea”. Geoană explică de ce l-a vizitat pe Vîntu

Fix un an de la “Mihaela, dragostea mea”. Geoană explică de ce l-a vizitat pe Vîntu

La fix un an de la pierderea alegerilor prezidenţiale, Mircea Geoană s-a decis să rupă tăcerea. El explică într-un interviu ce a căutat la "mogulul" SOV cu o seară înainte de dezbaterea finală cu Traian Băsescu. "Aveam informaţii că echipa lui Traian Băsescu era deja în posesia întrebărilor pe care moderatorul Realitatea TV urma să le pună şi am dorit să aflu de la sursă, de la patron, care sunt aceste întrebări şi dacă se poate asigura un teren de joc egal între cei doi candidaţi", a susţinut Geoană.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici