Flacăra Violet mistuie PSD-ul din interior

Mircea Geoană face tot posibilul să “stingă" isteria flăcării violet care a pus pe jar colegii săi de partid. Deşi l-a acuzat pe şeful statului că foloseşte "specialişti în ezoterism" la Cotroceni - inclusiv un agent "psi" care a lucrat şi pentru el! -, liderul PSD face un pas înapoi şi a ales să-l ia pe “Nu” în braţe.

7 afișări
Imaginea articolului Flacăra Violet mistuie PSD-ul din interior

Flacăra Violet mistuie PSD-ul din interior

Întrebat despre discuţiile recente referitoare la influenţe ezoterice, Mircea Geoană a declarat la finalul şedinţei PSD de marţi: "Nu am vorbit despre influenţe ezoterice. Nu cred în aceste chestiuni. Nu am vorbit de aşa ceva".

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici