FLAGRANT RATAT JURIDIC, REUSIT POLITIC

DNA a gresit flagrant. Legea 115, modificata, prin articolul 68, stipuleaza clar: „In caz de infractiuni flagrante, persoana prevazuta la articolul 6 (n.red. - prim ministru, ministri si alti membri ai Executivului) poate fi retinuta si perchezitionata. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei din care face parte membrul Guvernului sau, dupa caz, pe presedintele Romaniei“. Este evident ca DNA se afla sub sanctiune, pentru ca a ocolit legea. Nu exista nici o motivatie temeinica drept scuza la un flagrant ratat intentionat.

1 afișare
Imaginea articolului FLAGRANT RATAT JURIDIC, REUSIT POLITIC

FLAGRANT RATAT JURIDIC, REUSIT POLITIC

Inregistrarile, colate si cu figuri blurate, au fost date de DNA, singurul beneficiar al produselor realizate de oricate alte servicii de informatii l-ar ajuta la o astfel de operatiune. Chiar daca ar fi lucrat la operatiunea de monitorizare, 0962 sau SRI nu avea produsul muncii celuilalt furnizor. DNA e unic beneficiar si a servit un CD sau transferul filmului realizat la Serviciul Tehnic pe caseta Beta. Acest serviciu e condus de Aristotel Popa, cercetat de Parchetul General in urma plangerii ministrului justitiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici