Flamingo intra in insolventa si cere protectie in fata creditorilor. ING pune sechestru pe bunuri

Grupul Flamingo International, al treilea jucator din retailul de electronice si electrocasnice, cu afaceri de 200 mil. euro in 2008, dar cu datorii totale de peste 75 mil. euro la finele anului trecut, a demarat procedurile pentru intrarea in insolventa a companiilor Flamingo International, Flamingo Computers, Flanco International si Flamingo Distribution pentru reoganizarea activitatii si pentru a se proteja fata de creditori, dupa ce ING Bank a inceput executarea silita pentru recuperarea unor datorii de 17,5 mil.euro.

6 afișări

Flamingo, unul dintre cele mai cunoscute branduri autohtone, este cea mai mare companie care intra in insolventa, intr-un moment in care toata lumea spera sa se evite un asemenea scenariu, care poate avea consecinte nedorite in intreaga piata.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici