“Florina” Gătej a stat ascunsă un an în CNSAS. Cum ar fi reacţionat preşedintele Băsescu în campania prezidenţială

Legăturile consilierului prezidenţial Alexandra Gătej cu Securitatea erau cunoscute în cadrul CNSAS din octombrie 2009, adică cu o lună şi jumătate înainte de primul tur al alegerilor pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

4 afișări
Imaginea articolului “Florina” Gătej a stat ascunsă un an în CNSAS. Cum ar fi reacţionat preşedintele Băsescu în campania prezidenţială

“Florina” Gătej a stat ascunsă un an în CNSAS. Cum ar fi reacţionat preşedintele Băsescu în campania prezidenţială

La un an după ce a obţinut al doilea mandat, preşedintele Băsescu a declarat că nu ştie încă dacă îi va cere demisia Alexandrei Gătej. CNSAS susţine că s-au făcut "verificări suplimentare" în această perioadă.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici