FMI negociaza pe un scenariu de recesiune severa

Surse guvernamentale indica o scadere cu 4% a PIB in 2009.Pogea admite ca economia poate cobori peste -1%.Prognoza oficiala pentru trimestrul I: PIB a cazut spre -3%.

1 afișare
Imaginea articolului FMI negociaza pe un scenariu de recesiune severa

FMI negociaza pe un scenariu de recesiune severa

Romania negociaza cu fondul Monetar International (FMI) pe un scenariu de recesiune severa, care va depasi estimarile cele mai pesimiste ale Guvernului, ale carui prognoze indicau o scadere a produsului intern brut (PIB) cu cel mult 1% in 2009. Lucrurile se deterioreaza insa rapid atat pe plan intern, cat si in restul Uniunii Europene, spun specialistii. Surse apropiate negocierilor au declarat, sub imperiul anonimatului, pentru Cotidianul, ca FMI a estimat o scadere cu 4% a PIB in 2009.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici