Foametea bate la usa

Peste 100 de milioane de persoane ar putea muri de foame in perioada urmatoare, avertizeaza Banca Mondiala, in conditiile in care pretul alimentelor a atins cotatii-record, majorandu-se cu aproximativ 83% in ultimii trei ani.

3 afișări
Imaginea articolului Foametea bate la usa

Foametea bate la usa

Situatia, care ar putea evolua intr-un adevarat "tsunami" umanitar, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite, si-a aratat deja potentialul exploziv, peste 37 de tari aflate in curs de dezvoltare, confruntate cu o nevoie urgenta de hrana, fiind amenintate de adevarate revolte provocate de foamete.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici