Forlan, din nou "bestia nera" pentru Liverpool

Cine nu ar fi văzut cele două partide din semifinalele Europa League ar fi fost convins că cele patru echipe au făcut tot posibilul să nu primească gol. Dimpotrivă, meciurile au fost deschise, doar neşansa făcând să se marcheze un singur gol.

7 afișări
Imaginea articolului Forlan, din nou "bestia nera" pentru Liverpool

Forlan, din nou "bestia nera" pentru Liverpool

Atletico Madrid s-a impus, mai clar decât o arată scorul, 1-0, pe teren propriu, contra lui Liverpool, dar e greu de spus că a devenit favorită la finala Europa League.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici