Fostul ministru Marian Sarbu, divort fictiv menit a ascunde cinci case

Oficial, sotii Elena si Marian Sarbu, deputat PSD si fost ministru al Muncii, sunt divortati de trei ani si jumatate. Neoficial, ei au locuit impreuna in toata aceasta perioada si au adunat o avere de invidiat: cinci case (doua vile, doua case de vacanta si un apartament; patru locuinte sunt ale sotiei, obtinute dupa divort), 117.800 de euro, 10.117 USD si 82.904 RON, trei masini (un Land Rover, o Octavia si o Laguna), plasamente de 119.440 RON si bijuterii de 10.000 de euro.

7 afișări

Desi Elena Sarbu are o vila in Bucuresti, ea a locuit in ultimele noua luni impreuna cu Marian Sarbu intr-o locuinta primita de ministrul Muncii de la RA-APPS. Motivul: vila era inchiriata cu 4.500 de euro lunar.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici