Fotbal magic, fotbal tragic

Chelsea şi FC Liverpool au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri din istoria Ligii Campionilor. Scorul de 4-4 înregistrat pe Stamford Bridge a stârnit uimirea Europei fotbalistice şi a demonstrat că englezii nu au egal pe Bătrânul Continent.

1 afișare
Imaginea articolului Fotbal magic, fotbal tragic

Fotbal magic, fotbal tragic

Doar cei mai optimişti fani ai lui FC Liverpool îl credeau pe antrenorul Rafa Benitez atunci când spunea că echipa sa poate să facă legea la Londra. Spaniolul îşi cunoştea însă echipa.Liverpool a condus cu 2-0 la pauză, a fost egalată, a fost condusă, a egalat şi a condus din nou. A pierdut o calificare, dar a rămas în istorie, după o dublă manşă nebună, încheiată cu scorul general de 7-5 pentru Chelsea.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici