Fratia robelor: JUSTITIA ESTE LEGATA DE MAINI, NU LA OCHI

In ciuda faptului ca si-a insusit raportul distrugator al inspectorilor asupra activitatii DNA, Sectia de procurori a CSM a decis, ieri, cu majoritate de voturi avizarea negativa a cererii ministrului justitiei de revocare a lui Doru Tulus din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA.

1 afișare
Imaginea articolului Fratia robelor: JUSTITIA ESTE LEGATA DE MAINI, NU LA OCHI

Fratia robelor: JUSTITIA ESTE LEGATA DE MAINI, NU LA OCHI

Cei sase membri ai Sectiei pentru procurori au luat aceasta decizie in doar noua minute de deliberari, cât dureaza fumatul unei tigari. Tudor Chiuariu a spus ca ii va cere lui Traian Basescu revocarea lui Doru Tulus, „cu tot avizul negativ al Sectiei pentru procurori“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici