Frauda la Justitie

Magistrati cu probleme se gasesc nu numai la Parchetul General si la CSM, ci si la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pe rolul instantei supreme, la sectia Contencios-Administrativ, se afla doua dosare in care un grup de judecatori incearca sa scape de acuzatia de fraudare a bugetului de stat, dupa ce timp de aproape un an au incasat ilegal zeci de mii de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Frauda la Justitie

Frauda la Justitie

Acestia au intrat in vizorul Consiliului Superior al Magistraturii dupa ce, desi s-au pensionat, au ramas in posturile de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ignorand procedurile legale de eliberare si reincadrare in functia de magistrat. CSM a stabilit ca aceste proceduri ii obligau sa revina in sistem doar ca judecatori la Curtile de Apel sau tribunalele de unde fusesera initial promovati la Inalta Curte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici