Frunza Elenei Udrea: scumpă şi degeaba. Străinii ne ocolesc iar românii aleg litoralul altora

Statisticile oficialesunt necruţătoare: banii pompaţi din greu în campaniile de promovare turistică şi în frunza Elenei Udrea nu au convins prea mulţi turişti străini să exploreze "grădina carpatină".

5 afișări
Imaginea articolului Frunza Elenei Udrea: scumpă şi degeaba. Străinii ne ocolesc iar românii aleg litoralul altora

Frunza Elenei Udrea: scumpă şi degeaba. Străinii ne ocolesc iar românii aleg litoralul altora

Românii care-şi petrec vacanţele în străinătate sunt de două ori mai mulţi decât cei care aleg destinaţiile interne, iar numărul turiştilor străini este în continuare foarte mic, potrivit datelor pulicate de Institutul Naţional de Statistică. În luna iulie s-au înregistrat unele creşteri în ceea ce priveşte românii care au preferat destinaţiile interne şi străinii care au ales România, dar situaţia este departe de a fi pe măsura investiţiilor realizate cu promovarea.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici