Funeraliile Patriarhului Teoctist, transmise de TVR

Decizia ca SRTv sa preia "in direct si exclusiv" imagini cu ceremoniile oficiate cu prilejul funeraliilor de astazi apartine comisiei sinodale care se ocupa de funeraliile Patriarhului Teoctist. Potrivit unui comunicat, "Televiziunea Româna, ca post public, si-a asumat responsabilitatea de a difuza catre orice post de televiziune care va dori - liber de orice drepturi si in direct - semnal video si audio din Catedrala Patriarhala, piata Catedralei Patriarhale si Aula Mare a Palatului Patriarhiei, unde se vor desfasura principalele momente ale funeraliilor".

1 afișare
Imaginea articolului Funeraliile Patriarhului Teoctist, transmise de TVR

Funeraliile Patriarhului Teoctist, transmise de TVR

Astfel, SRTv va filma azi, incepind cu ora 7.00 si pina la incheierea ceremoniilor. Slujba de inmormintare a Patriarhului Teoctist se va incheia cu o salva de 21 de lovituri de tun, a informat Jandarmeria Româna. Potrivit sursei citate, peste 600 de jandarmi vor asigura buna desfasurare a ceremoniei de inmormintare a Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist , ce va incepe la ora 07.00, cu Sfinta Liturghie. Accesul credinciosilor se va face numai pe aleea dinspre Piata Unirii, pe culoarele realizate de jandarmi, iar pentru mijloacele de transport vor fi organizate parcari in Piata Constitutiei si in Parcul Carol. Pelerinajul in Catedrala va fi restrictionat incepind cu ora 07.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici