Gabriel Oprea a ameninţat-o pe Roberta Anastase. Se negociază conducerea Camerei Deputaţilor şi Senatului

Oamenii din partidul generalului-ministru Gabriel Oprea vor să ocupe funcţii din viitoarea sesiune legislativă în conducerile Camerei Deputaţilor şi Senatului şi să obţină preşedinţia a cel puţin două comisii din forul legislativ.

5 afișări
Imaginea articolului Gabriel Oprea a ameninţat-o pe Roberta Anastase. Se negociază conducerea Camerei Deputaţilor şi Senatului

Gabriel Oprea a ameninţat-o pe Roberta Anastase. Se negociază conducerea Camerei Deputaţilor şi Senatului

Pretenţiile au fost comunicate Robertei Anastase de Gabriel Oprea, după ce Curtea Constituţională a dat undă verde formării acestui nou grup parlamentar. Din acest motiv, vor fi renegociate toate funcţiile din conducerea Parlamentului şi a Comisiilor de specialitate.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici