Gazele din Marea Neagra, date serpeste

Drepturile de explorare si extragere de petrol si gaze din doua sectoare ale Marii Negre, apropiate de Insula serpilor, au fost concesionate pe o perioada de 30 de ani, inca din 1992. Doua firme, din Canada si Marea Britanie, Sterling si Melrose, vor putea extrage cat vor, platind doar impozit pe profit si redevente petroliere statului roman.

3 afișări
Imaginea articolului Gazele din Marea Neagra, date serpeste

Gazele din Marea Neagra, date serpeste

Contractul a fost reinnoit, pe ultima suta de metri, de catre Calin Popescu Tariceanu, are anexele secrete si nu a fost semnat de ministrul Justitiei. El extinde drepturile celor doua firme si "reduce implicarea Guvernului, cu respectarea legislatiei romanesti si europene", sustine firma Sterling. Pe act apare semnatura fostului sef al Cancelariei primului-ministru Dorin Marian, fost angajat al Rompetrol.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici