Generalul Aberatie era sa-l omoare pe seful Armatei

Presedintele Basescu a pe­trecut singur festivitatile de­dicate Zilei Armatei, desfa­surate la Carei, ultima palma de pamant romanesc elibe­-rata la 25 octombrie 1944. Alaturi de seful statului trebuia sa fie prezent amicul sau Gheorghe Marin, precum si alti inalti oficiali militari.

16 afișări
Imaginea articolului Generalul Aberatie era sa-l omoare pe seful Armatei

Generalul Aberatie era sa-l omoare pe seful Armatei

Acestia nu numai ca nu au ajuns la Carei, dar era sa moara in timpul zborului. Aeronava AN-26 care trebuia sa-i duca de la Bucuresti a ratat de doua ori aterizarea pe aeroportul din Satu Mare.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici