Generalul Iordanescu S-a ascuns cu o studenta!

Viata este de multe ori surprinzatoare, nu putine fiind cazurile in care norocul vine dimineata, la bordul unui Audi Q7, si din pacate pleaca seara cu un simplu tramvai. Asa pot fi caracterizate cateva zile din viata unei tinere studente silitoare de la ASE, care a avut privilegiul sa intre alaturi de generalul Anghel Iordanescu intr-un restaurant in care nu se mai afla niciun client.

7 afișări

Andreea Neghina se simtea foarte bine in masina generalului, un Audi Q7, razand aproape de fiecare data cand Iordanescu spunea ceva, fiind binedispusa.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici