Generaţia în blue jeans este în doliu

Florian Pittiş s-a retras la Teatrul Bulandra pentru ultima reprezentaţie, fără cuvinte. A ajuns ieri, puţin după ora 12:00, teatrul rămânând deschis până astăzi, la ora 13:00, pentru toţi cei care vin să-şi ia rămas bun.

1 afișare
Imaginea articolului Generaţia în blue jeans este în doliu

Generaţia în blue jeans este în doliu

Familia, prieteni, colegi, admiratori de toate vârstele au venit pe rând să-l salute pe rockerul veşnic tânăr.Pasărea Colibri a tăcut. Sala Izvor a Teatrului Bulandra a rămas mută pentru 24 de ore, adăpostind cea mai tare voce. Vocea care s-a stins duminică şi a lăsat în urma sa liniştea monumentală. Vocea Moţului, părintele spiritual al mai multor generaţii. Vocea care s-a auzit câteva decenii la rând la teatru, pe scenele în aer liber, la concerte, la televizor şi la radio. Vocea care a cântat pentru tineri de toate vârstele. Şi care a adus pe ecrane Teleenciclopedia. Care a pledat, care a explicat şi a apărat adevăratele valori. Moţu a plecat, iar nouă ne-au rămas cuvintele "vinovatului fără vină": "Sunt curat la trup, curat la suflet, / Vreau să-i înţeleg şi să-i iubesc. / Nu contează cât de lung am părul, / Important e cât şi cum gândesc. // Simt în trup pletoşii de-altădată, / Firea mea e saltul omenesc. / Nu contează cât de lung am părul, / Important e cât şi cum gândesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici