Genotip moral

Cotidianul nostru a fost printre primele publicatii din Romania care au mentionat posibilitatea unei cresteri substantiale de pret la grau, faina si, implicit, paine, ceea ce va afecta viata a milioane de romani pentru care supravietuirea de zi cu zi va deveni din ce in ce mai dificila.

4 afișări

Din pacate, s-au gasit destul de multi colegi de breasla care au incercat sa convinga publicul ca nu exista vreun risc notabil de cresteri de preturi la faina si paine, iar cei care incercau sa explice pericolul real au fost acuzati de "provocare de panica". In timp ce "deontologii" din presa nationala luptau cu panica provocata de "jurnalistii iresponsabili", preturile de pe bursele internationale se aflau in continua crestere, iar graul romanesc era incarcat in zeci de nave comerciale care s-au strans in portul Constanta.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici