Geoană a infrînt PSD

Cu renumărarea voturilor anulate, PSD şi-a pus singur bomboana pe colivă. Dăruit, de adversari, cu încă un pumn de voturi în plus la activ, Traian Băsescu mai mult ca sigur va primi al doilea mandat.

8 afișări
Imaginea articolului Geoană a infrînt PSD

Geoană a infrînt PSD

PSD nu mai poate decît să-şi strîngă bocceluţele şi din teritoriu unde mai are poate ceva şefi de deconcentrate şi să se ducă tîrîş-grăpiş în opoziţie.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici