Geoană a scurtat-o spre Moscova prin Monte Carlo

Pe fondul încercării de detronare a lui Mircea Geoană şi din fruntea Senatului, folclorul din domeniu reactivează vechi poveşti electorale. Una dintre ele este cea legată de celebra ţopăială din seara turului II – pusă de această dată nu pe seama lipsei de stăpînire a lui Geoană, ci în contextul… politicii mondiale de cel mai înalt nivel. Adică cea practicată de cele două staruri ale lumii de astăzi, SUA şi Rusia.

4 afișări
Imaginea articolului Geoană a scurtat-o spre Moscova prin Monte Carlo

Geoană a scurtat-o spre Moscova prin Monte Carlo

În versiunea adăugită, cauza entuziasmului necontrolat manifestat de Mircea Geoană în seara turului II este imensa surpriză avută de acesta la auzul exit pollurilor care-l dădeau drept cîştigător. Şi mai clar, se spune despre Geoană că ar fi aflat, din surse americane, că nu este agreat de administraţia Unchiului Sam (din cauza deplasărilor secrete efectuate în Rusia de candidatul PSD la acea vreme) - prin urmare nici şanse prea mari de cîştig nu are.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici