Geoană şi cele 12 păcate capitale

În pauzele dintre iţele trase pentru debarcarea lui Mircea Geoană şi alegerea unei noi conduceri pesediste, Miron Mitrea a alcătuit şi lista „păcatelor lui Geoană”. Nu de alta, dar să ştie tot social-democratul cui trebuie să mulţumească pentru prelungirea stagiului de „cel mai mare partid din opoziţie”.

Imaginea articolului Geoană şi cele 12 păcate capitale

Geoană şi cele 12 păcate capitale

Înşirarea păcatelor cu pricina a depăşit clasicul decalog, Mitrea identificînd douăsprezece motive bune să-l ducă pe Geoană la spînzurătoarea partidului.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici