Geoană şi Crin vor să-i ia faţa lui Băsescu de 1 Decembrie

Cum arată 1 Decembrie în an electoral. La Bucureşti, Traian Băsescu îi va avea în coastă de Ziua României pe Geoană şi Antonescu, care şi-au amplasat un banner electoral chiar în locul unde se va desfăşura defilarea.

3 afișări
Imaginea articolului Geoană şi Crin vor să-i ia faţa lui Băsescu de 1 Decembrie

Geoană şi Crin vor să-i ia faţa lui Băsescu de 1 Decembrie

Guvernul merge la Cluj pentru a inaugura 42 de kilometri din autostrada Bechtel. Boc va da startul unui minimaraton, iar ministrul Berceanu ar putea arăta neîncrezătorilor în "reuşitele" Guvernului la capitolul infrastructură penele de struţ.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici