Geoană şi Voiculescu vor să ne educe cu forţa

Seniorii autohtoni care au trecut de venerabila vârstă de 70 de ani ar putea beneficia nu doar de ghişee speciale în instituţiile publice şi private, dar şi de dreptul de a ocupa primele locuri la orice coadă. Aşa prevede un proiect de lege, iniţiat de senatori social-democraţi şi conservatori, printre care se numără Dan Voiculescu şi Mircea Geoană.

5 afișări
Imaginea articolului Geoană şi Voiculescu vor să ne educe cu forţa

Geoană şi Voiculescu vor să ne educe cu forţa

Dacă proiectul va fi votat de parlamentari şi promulgat de preşedintele Traian Băsescu, vârstnicii vor primi cu prioritate asistenţă în unităţile medicale publice sau private şi vor fi primii care vor avea acces la serviciile publice furnizate de funcţionarii din administraţia publică.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici