Germanii fac curăţenie în curţile romilor evazionişti din România

Ofiţerii Interpol au tăbărât ieri dimineaţă în palatele lui Ion Stancu (zis Tibi), cel mai bogat rom din Timişoara. Tibi nu apare în TOP 300 pentru că singura afacere la vedere e o amărâtă alimentară de cartier. Dar cum Fiscul românesc nu-l întreabă nimic de sănătate pe multimilionarul fără afaceri, o fac germanii, care îl anchetează pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

9 afișări
Imaginea articolului Germanii fac curăţenie în curţile romilor evazionişti din România

Germanii fac curăţenie în curţile romilor evazionişti din România

Stancu are maşinile înregistrate în Germania şi acolo, în condiţii incerte, şi-a făcut averea în anii '90. Omul şi-a permis şi o aroganţă, construindu-şi o reşedinţă clonată după Palatul CEC de pe Calea Victoriei,din Bucureşti.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici