Gigantul energetic va fi listat în 2-3 ani

Preşedintele Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a anunţat ieri că noua Companie Energetică ar putea obţine 4-5 mld. euro, în urma listării unui pachet de 25% la Bursa de Valori Bucureşti şi pe o bursă străină.

1 afișare
Imaginea articolului Gigantul energetic va fi listat în 2-3 ani

Gigantul energetic va fi listat în 2-3 ani

"Intenţionăm să listăm compania, şi nu numai la Bursa de la Bucureşti, ci şi la o bursă internaţională de prestigiu. Preferăm o bursă europeană, probabil cea de la Londra", a declarat Atanasiu.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici