Gigi Becali a bagat o avere in biserici

Gigi Becali este un om foarte credincios si a lasat sa se vada acest lucru prin actiunile sale caritabile, indreptate catre bisericile din tara si din strainatate.

1 afișare
Imaginea articolului Gigi Becali a bagat o avere in biserici

Gigi Becali a bagat o avere in biserici

Vrand poate sa-si cumpere un loc in Rai, Gigi a ajuns sa investeasca in 'cele sfinte', conform apropiatilor sai, in jur de 50 de milioane de euro. Pana acum, Becali a finantat constructia a peste 20 de biserici. Posesor al unei averi uriase, Gigi Becali este convins ca doar credinta in Dumnezeu l-a ajutat de-a lungul timpului in afaceri. Cu cativa ani in urma, el s-a hotarat sa investeasca o parte din averea lui in lacasele de cult. Milionarul este pana in prezent ctitor a peste 20 de biserici din tara si strainatate, fara a le lua in calcul pe cele la care doar a ajutat cu donatii. 'Eu nu ma uit la bani cand e vorba de cele sfinte si aici in tara sunt dispus sa investesc oricat in constructia si restaurarea de biserici', a declarat Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici