Gigi Becali: 'Cu vocea mea, vand de rup!'

Gigi Becali a batut palma, ieri, cu Radu Baron, directorul casei de discuri RBA. Cei doi s-au intalnit la palatul lui Becali si au hotarat sa lanseze in preajma Craciunului un CD cu muzica religioasa si colinde interpretate de latifundiarul din Pipera. Finantatorul Stelei este convins ca albumul o sa aiba un mare succes si va fi cumparat de foarte multi oameni.

1 afișare
Imaginea articolului Gigi Becali: 'Cu vocea mea, vand de rup!'

Gigi Becali: 'Cu vocea mea, vand de rup!'

'Sunt sigur ca albumul va avea mare succes pentru ca am o voce foarte buna. Am mostenit-o de la bunicul meu, tatal mamei mele, care a cantat cantonete in italiana, la Boston. Eu am muzica in sange,  asa ca nu va fi nevoie sa iau nici un fel de lectii. Am ureche muzicala si un timbru puternic. Cu vocea mea, o sa vand de rup si sunt convins ca voi face bani buni si din muzica. Pe de alta parte, vreau sa readuc poporul roman la credinta in Dumnezeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici