Gigi Becali refuza sa plateasca un aparat donat spitalului de copii

Spitalul „Marie Curie" din Capitala se confrunta in prezent cu o situatie de-a dreptul uluitoare. Unitatea medicala dispune de un aparat ultraperformant, unic in Romania, care ar putea usura munca medicilor, dar care, in primul rand, ar putea veni in ajutorul copiilor ajunsi pe masa de operatie. Din pacate insa, aparatul zace de cateva luni intr-un birou, neputand fi folosit. Iar principalul motiv este legat de patronul clubului Steaua, proaspatul europarlamentar Gigi Becali.

5 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali refuza sa plateasca un aparat donat spitalului de copii

Gigi Becali refuza sa plateasca un aparat donat spitalului de copii

Anul trecut un apropiat de-al omului de afaceri, un anume Iustinian, s-a prezentat la Spitalul „Marie Curie", anuntand conducerea institutiei ca Gigi Becali este dispus sa faca o donatie si sa cumpere un aparat cu care ar putea fi ajutati copiii ce sunt nevoiti sa ajunga pe masa de operatie. Este vorba despre un aparat cu laser pentru ortopedie, cel mai performant din Romania, a carui valoare e de nu mai putin de 150.000 de euro.

Oferta venita din partea patronului Stelei, prin intermediul acestui Iustinian, a fost considerata ca fiind una de nerefuzat. Astfel, conducerea unitatii medicale a demarat procedurile si a comandat respectivul aparat, care de altfel a si fost livrat spitalului de catre o firma specializata. Medicii specialisti au studiat aparatul de ortopedie care ar putea sa schimbe munca doctorilor si viata copiilor, ajungand la concluzia ca este extrem de folositor. Totusi, la sfaturile reprezentantilor firmei care a livrat aparatul, personalul medical a decis sa nu se foloseasca de acesta pana cand el nu va fi achitat.

Citeste tot materialul pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici