Gigi Becali se visează în semifinalele Europa League: "Şi-au dat viaţa cu Utrecht!"

Patronul Stelei spune că după prestaţia de aseară şi-a iertat pe jumătate jucătorii, dar şi că aşteaptă o victorie în Giuleşti.

4 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali se visează în semifinalele Europa League: "Şi-au dat viaţa cu Utrecht!"

Gigi Becali se visează în semifinalele Europa League: "Şi-au dat viaţa cu Utrecht!"

Fluierul de final a surprins un Gigi Becali cu zîmbetul pe buze, încîntat de evoluţia roş-albaştrilor. Chiar el a recunoscut că "în sfîrşit, mai plec şi eu fericit de la stadion. Nu mai ştiam ce înseamnă victoria. Parcă ne urmărea un ghinion. Vă zic sincer că aveam emoţii şi la 3-1 cînd îmi aminteam de meciul cu Napoli".

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici