Gigi se crede mai bun ca Răzvan: "Naţionala avea mai mult de 2 puncte cu mine pe bancă" :)

Echipa naţională se află într-o situaţie dificilă după înfrângerea de la Zenica, dar chiar şi aşa Răzvan Lucescu este optimist şi crede că mai poate califica echipa la Euro 2012.

5 afișări
Imaginea articolului Gigi se crede mai bun ca Răzvan: "Naţionala avea mai mult de 2 puncte cu mine pe bancă" :)

Gigi se crede mai bun ca Răzvan: "Naţionala avea mai mult de 2 puncte cu mine pe bancă" :)

Gigi Becali l-a ironizat pe actualul selecţioner şi a precizat că în cazul în care el ar fi fost antrenorul naţionalei, tricolorii aveau mai mult de două puncte în clasament."Când echipa naţională nu merge scade cota tuturor jucătorilor. Cu lotul pe care îl avem şi cu mine selecţioner aveam mai mult de două puncte. Luam preparator şi făceam echipa. Şi dacă obţineam victoria cu Bosnia tot nu aveam şanse de calificare pentru că nu jucăm nimic", a spus patronul Stelei la gsptv.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici