Gina Pistol, adevărata vedetă a naţionalei

Presa din zona Klagenfurtului (oraşul unde se va disputa partida dintre Austria şi România) oferă un spaţiu larg selecţionerului Victor Piţurcă, “Draculas Trainer” fiind, după opinia jurnaliştilor austrieci, pe făraş în cazul în care nu învinge în disputa de azi.

1 afișare
Imaginea articolului Gina Pistol, adevărata vedetă a naţionalei

Gina Pistol, adevărata vedetă a naţionalei

Iar, vedeta primei reprezentative este modelul Gina Pistol, muza care-l inspiră pe atacantul Ciprian Marica. Gazetarii austrieci dedică, în medie, între una şi două pagini primei reprezentative a României, naţionala lui Piţurcă fiind o echipă aflată în derivă după înfrîngerea neaşteptată din partida cu Serbia, de la Constanţa.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici