Gorbaciov, la Bucureşti

Ultimul preşedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, considerat una dintre personalităţile politice cu o contribuţie crucială la recăpătarea libertăţii Europei de Est, a sosit, ieri, în România, pentru prima oară după mai bine de 20 de ani de la căderea comunismului.

8 afișări
Imaginea articolului Gorbaciov, la Bucureşti

Gorbaciov, la Bucureşti

Printre invitaţii care au luat, ieri, prânzul cu Mihail Gorbaciov, s-au aflat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu şi numeroşi oameni de afaceri . Gorbaciov a fost invitat de onoare la Bucureşti cu ocazia lansării viitorului cotidian naţional "Puterea", patronat de un trust de presă al cărui nume rămâne încă necunoscut.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici