“Greii” din PSD revin in prim-plan!

Social-democratii s-au reunit ieri intr-o sedinta extraordinara a Comitetului Executiv National, “convocata de urgenta”, dupa cum a precizat, la inceputul saptamanii, liderul Mircea Geoana, in scopul identificarii solutiilor necesare “pentru a scoate Romania din blocajul politic, institutional, economic si constitutional”, provocat in principal de seful statului, dar si de Cabinetul Tariceanu. Intre timp, pozitiile liderului PSD s-au nuantat, probabil si in urma intrevederilor avute cu celelalte partide, dar si cu premierul Tariceanu, discutie despre care Geoana nu a vrut sa faca precizari suplimentare, sustinand lapidar ca a fost vorba de o convorbire particulara.

1 afișare
Imaginea articolului “Greii” din PSD revin in prim-plan!

“Greii” din PSD revin in prim-plan!

De asemenea, la domolirea avantului pentru anticipate pare sa fi contribuit si pozitia transanta a presedintelui de onoare Ion Iliescu, care a caracterizat declaratia lui Geoana ca fiind cam intempestiva si nu in spiritul discutiilor din BPN. Astfel ca, desi pare sa nu fi renuntat cu totul la anticipate, sau cel putin asa sustine, Geoana a declarat la sfarsitul dezbaterilor ca nu se pune (inca?) problema unei motiuni de cenzura si ca este obligatia premierului si a presedintelui sa rezolve criza pe care au provocat-o. Totusi... spune Mircea Geoana si anticipatele sunt o solutie, evident ultima, dar chiar si in cazul in care vor fi organizate anticipate, PSD doreste ca ele sa se desfasoare in baza sistemului uninominal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici