Greii PDL au înclinat guvernarea spre dreapta

Programul de Guvernare al alianţei guvernamentale PSD - PDL a virat mult spre dreapta, din text dispărând o serie de prevederi fiscale din textul original, printre care TVA-ul diferenţiat şi alocarea impozitului pe venit judeţelor în care muncitorii au domiciliul.

1 afișare
Imaginea articolului Greii PDL au înclinat guvernarea spre dreapta

Greii PDL au înclinat guvernarea spre dreapta

Noul text a fost difuzat la şedinţa PSD de azi ca noul Program de guvernare. În mare, Guvernul vrea să continue relaxarea fiscală, dar să taie serios din cheltuielile sociale şi mai ales din banii risipiţi pe veniturile personalului de stat. Deficitul bugetar din 2009 a fost coborât la 1,7% din PIB, de la 2,5% în textul original, în condiţiile în care perspectivele economice se menţin - o creştere economică de 3,5% şi o inflaţie de 5%.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici