Guvernul împarte, din nou, sărăcia

Guvernul a aprobat, ieri, a doua rectificare bugetară din acest an. Proiectul de rectificare prevede diminuarea bugetelor pentru 16 instituţii, inclusiv la Ministerul Educaţiei, şi acordarea de fonduri suplimentare în principal pentru plata alocaţiilor sociale.

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul împarte, din nou, sărăcia

Guvernul împarte, din nou, sărăcia

Ministerul Muncii va primi cele mai mari fonduri de la bugetul de stat, 987,3 milioane de lei, reprezentând în principal transferuri pentru echilibrarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi fonduri pentru plata drepturilor de asistenţă socială. Ministerul Agriculturii va primi 502 milioane de lei, pentru derularea proiectelor din fonduri externe nerambursabile postaderare.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici