Guvernul pomenilor electorale boceşte pe buza prăpastiei

Executivul a declanşat o avalanşă a creşterilor salariilor şi pensiilor pe care acum nu o mai poate gestiona. Adunate, pomenile electorale promovate de Guvern şi Parlament aduc România în faţa unei prăpăstii financiare.

6 afișări
Imaginea articolului Guvernul pomenilor electorale boceşte pe buza prăpastiei

Guvernul pomenilor electorale boceşte pe buza prăpastiei

Ieri, după ce colegii săi de partid, liberalii, au susţinut în Parlament creşterea cu 50% a salariilor dascălilor, ministrul Vosganian a ieşit pentru a ne explica dezastrul economic spre care se îndreaptă România dacă „dărnicia” nu se opreşte. Vosganian încearcă acum să negocieze cu sindicatele o lege deja votată, lovindu-se, firesc, de refuzul acestora, care nu vor să renunţe la un drept câştigat. În plus, calculul celor 300.000 de voturi câştigate de la profesori se dovedeşte a fi păgubos.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici