Guvernul Privat ii cere lui Sarbu dezbatere “acum!” pe Codul Muncii

Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a convenit cu liderii de business si consultantii pe resurse umane, reuniti ieri in dezbaterea Guvernul Privat, “to do list-ul” Executivului in ceea ce priveste actiunile anticriza pe piata muncii, in contextul in care angajatorii acuza dificultati din ce in ce mai mari in pastrarea salariatilor.

5 afișări
Imaginea articolului Guvernul Privat ii cere lui Sarbu dezbatere “acum!” pe Codul Muncii

Guvernul Privat ii cere lui Sarbu dezbatere “acum!” pe Codul Muncii

Daca, la nivel de principii, patronii si autoritatile sunt pe aceeasi lungime de unda, cele doua parti vad diferit lucrurile referitor la viteza de reactie cu care ar trebui actionat.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici