Guvernul s-a înecat cu pomana electorală

După ce a dat tonul la dezmăţul pe bani publici, Cabinetul Tăriceanu a scăpat situaţia de sub control, sub presiunea intereselor electorale ale PSD. După ce guvernul a majorat pensiile, iar Parlamentul salariile profesorilor, avalanşa de solicitări de majorări salariale, din partea celorlalţi angajaţi plătiţi de la buget care se simt îndreptăţiţi să-şi ceară drepturile, este pe cale să se declanşeze. Funcţionarii publici vor ieşi în stradă săptămâna viitoare dacă nu vor obţine şi ei majorări salariale de 50%, precum profesorii.

4 afișări
Imaginea articolului Guvernul s-a înecat cu pomana electorală

Guvernul s-a înecat cu pomana electorală

„Ursuleţ de catifea, ce se dă nu se mai ia“ ar putea fi mottoul dascălilor, care aşteaptă cu sufletul la gură şi cu banderolele de grevă pregătite să vadă dacă legea privind majorările salariale va trece de Curtea Constituţională.

Citeşte toată ştirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici