Guvernul subvenţionează importatorii şi producătorii auto

Discuţiile din România pe tema taxei de primă înmatriculare au ajuns şi la urechile europenilor. Înverşunarea cu care Executivul ţine cu dinţii de nivelul actual al acesteia a făcut o proastă impresie oficialilor de la Bruxelles, care au catalogat-o drept o "tactică de amânare evidentă".

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul subvenţionează importatorii şi producătorii auto

Guvernul subvenţionează importatorii şi producătorii auto

Surse europene au avertizat ieri că este foarte posibil ca România să fie obligată să plătească amendă de ordinul sutelor de milioane de euro, să scoată sau să diminueze taxa auto şi, mai ales, să returneze banii celor care au înmatriculat anul acesta autoturisme.
"Taxa este clar discriminatorie, nu contează modul de calcul sau comparaţia cu taxa poloneză, ea discriminează maşinile cumpărate din străinătate în comparaţie cu cele achiziţionate din România", au declarat surse europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici