Guvernul Tăriceanu nu vrea ca săracii să aibă copii

Cabinetul Tăriceanu dezaprobă creşterea natalităţii în zona săracă a societăţii, iar acestă părere şi-o exprimă tranşant într-un act oficial.

7 afișări
Imaginea articolului Guvernul Tăriceanu nu vrea ca săracii să aibă copii

Guvernul Tăriceanu nu vrea ca săracii să aibă copii

Într-un punct de vedere al Guvernului, care poartă semnătura primului ministru Călin Popescu Tăriceanu, se spune clar că Executivul nu este de acord cu creşterea alocaţiilor pentru copii, deoarece ar putea duce la creşterea numărului de copii din familiile sărace.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici