Hagi despre jucătorii Stelei: „Cei mai buni!”

Extrem de agitat în timpul meciului cu Litex (0-0), de sîmbătă seara, Gică Hagi era un cu totul alt om ieri dimineaţă. Calm, relaxat, a vorbit despre momentul actual al Stelei, despre nivelul de pregătire al roş-albaştrilor şi despre viitorul apropiat al vicecampionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Hagi despre jucătorii Stelei: „Cei mai buni!”

Hagi despre jucătorii Stelei: „Cei mai buni!”

"Lucrurile merg bine, uşor-uşor apar şi jucătorii care au fost accidentaţi, sîntem pe drumul cel bun. Cînd voi avea toţi fotbaliştii sănătoşi, atunci va fi totul în regulă. Ne aşteaptă un an foarte dificil, dar noi muncim într-un spirit competitiv şi acesta este lucrul cel mai important. Încă mai sper să completăm lotul, avem cîţiva fotbalişti pe care îi doresc, însă nu vreau să vorbesc de transferuri pînă nu se concretizează", a spus "Regele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici