Halda groazei

De ani de zile se vorbeşte despre comuna Bârzava ca despre un Cernobîl al Aradului, aşa cum se zice că Suceava îl are pe al său la Crucea, Caraşul la Ciudanoviţa şI Neamţul la Grinţieş.

5 afișări
Imaginea articolului Halda groazei

Halda groazei

Toate sunt urme active sau trecute ale unor mine de uraniu. În afară de cea de la Crucea, care încă mai este activă, dar se spune că e pe cale să se închidă, restul sunt închise sau în conservare. Toată lumea vorbeşte despre ele, dar nimeni nu face nimic.


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici