HARTA ALIMENTELOR. Unde se găseşte cea mai ieftină mâncare şi cum au evoluat preţurile în ultimele două luni

Preţurile alimentelor ar putea să fie menţinute relativ constante în următoarea perioadă, potrivit producătorilor contactaţi de Gândul.

7 afișări
Imaginea articolului HARTA ALIMENTELOR. Unde se găseşte cea mai ieftină mâncare şi cum au evoluat preţurile în ultimele două luni

HARTA ALIMENTELOR. Unde se găseşte cea mai ieftină mâncare şi cum au evoluat preţurile în ultimele două luni

Aceştia spun că "nu au semnale" care ar putea conduce la scumpiri. Pe de altă parte, reprezentanţii Ministerului Agriculturii au avertizat recent că, pentru unele produse agroalimentare, ritmul de creştere a preţurilor cu amănuntul este "nejustificat", fără să specifice însă despre ce produse este vorba.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici