Harta locurilor unde pandesc piratii de masini

Un milion de maşini înmatriculate, încă un milion de maşini aflate, zilnic, în tranzit şi doar o jumătate de milion de locuri de parcare amenajate disponibile în spaţiile publice - inclusiv parcările de reşedinţă.

3 afișări
Imaginea articolului Harta locurilor unde pandesc piratii de masini

Harta locurilor unde pandesc piratii de masini

Adică, un singur loc de parcare pentru patru maşini. Aceasta este realitatea cu care se confruntă toţi şoferii bucureşteni sau care tranzitează Capitala, realitate care îi obligă, adeseori, să încalce litera regulamentului de circulaţie atunci când îşi parchează maşinile.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici